Joi 27,
Ianuarie 2022
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
De îndată ce corpul uman pierde 1% din greutate prin deshidratare, apare senzaţia de sete?

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


17/09/2019 Elveția abordează problemele legate de apă de peste 30 de ani, inclusiv aspecte sociale, de mediu, economie, guvernare, promovare a inovației și tehnologiei, transferul de cunoștințe și dialogul politic.

Elveția abordează problemele legate de apă de peste 30 de ani, inclusiv aspecte sociale, de mediu, economie, guvernare, promovare a inovației și tehnologiei, transferul de cunoștințe și dialogul politic.

„Elveția abordează problemele legate de apă de peste 30 de ani, inclusiv aspecte sociale, de mediu, economie, guvernare, promovare a inovației și tehnologiei, transferul de cunoștințe și dialogul politic. Recent, Elveția a lansat și o inițiativă internațională numită „Pacea albastră”, folosind tematica apei ca mijloc de promovare a păcii. Dacă dorim ca astfel de inițiative să aibă succes, avem nevoie de cetățeni implicați. Experiența noastră arată că infrastructura este mai durabilă dacă autoritățile locale și cetățenii lucrează împreună”. Declarația a fost făcută de Caroline Tissot, directoarea Biroului de cooperare al Elveției la Conferința Națională „Proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare. Experiența obținută și lecții învățate”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația ”Moldova Apă-Canal” cu suportul proiectului GIZ Moldova „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” și al Swiss Cooperation in Moldova, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Peste 120 de participanți, printre care specialiști naționali și experți internaționali din Germania și România, reprezentanți ai întreprinderilor din sector, reprezentanți ai administrațiilor publice locale și centrale, și partenerii de dezvoltare au discutat despre provocările, soluțiile și politicile din sectorul aprovizionării cu apă și canalizare.


На изображении может находиться: 1 человек, улыбается, сидит и в помещении


На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят


На изображении может находиться: 1 человек, стоит, борода и в помещении


На изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди сидят и ребенок


На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди сидят


На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят и в помещении


На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, в помещении