Joi 27,
Ianuarie 2022
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
Apa – reprezintă 75% din muşchi.

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


15/08/2018 Agenția de Dezvoltare Regională Sud a deschis ofertele de licitație depuse de agenții economici interesați de construcţia apeductului magistral Cahul – Lebedenco – Pelinei – Gavanoasa – Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul (etapa I).

Agenția de Dezvoltare Regională Sud a deschis ofertele de licitație depuse de agenții economici interesați de construcţia apeductului magistral Cahul – Lebedenco – Pelinei – Gavanoasa – Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul (etapa I).

Astăzi, 15 august 2018, Agenția de Dezvoltare Regională Sud a deschis ofertele de licitație depuse de agenții economici interesați de construcţia apeductului magistral Cahul – Lebedenco – Pelinei – Gavanoasa – Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul (etapa I).

Măsura investițională în cauză este finanțată, la etapa I, din fondurile Agenției de Dezvoltare Elvețiene (SDC) / 2,2 mln Euro prin intermediul GIZ în cadrul proiectului "Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova (MSPL)". În urma implementării etapei I urmează a fi construite cca 11 km de rețea de apeduct – magistrală și cca 25 km de rețele interioare de apeduct pentru localitățile Lebedenco, Hutulu și Ursoaia, din care vor beneficia de acces la sursa de apă potabilă de calitate cca. 2665 locuitori.
На изображении может находиться: 5 человекНа изображении может находиться: 5 человек

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются

На изображении может находиться: 4 человека

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются