Joi 27,
Ianuarie 2022
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
Apa – reglează temperatura corpului.

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


05/05/2017 Recepția finală a lucrărilor de Reabilitare a Stației de tratare a apei potabile.

Recepția finală a lucrărilor de Reabilitare a Stației de tratare a apei potabile. Ieri, pe data de 4 mai 2017, a avut loc recepția finală a lucrărilor de Reabilitare a Stației de tratare a apei potabile din or. Cahul. În componența comisiei de recepție finală au fost reprezentanți ai Primăriei or. Cahul, ADR Sud, GIZ, SA ”Apă-canal” Cahul. De asemenea în cadrul recepției finale au participat reprezentanți ai Consiliului raional Cahul, MDRC, Centrului de sănătate publică, Agenției ecologice Cahul și reprezentanții antreprenorului.
După cercetarea vizuală a obiectului și constatarea la fața locului a înlăturării de către antreprenor a tuturor obiecțiilor consemnate anterior, membrii comisiei au  acceptat recepția finală și au semnat procesul-verbal de recepție a lucrărilor în cadrul proiectului de modernizare a stației de tratare a apei potabile din orașul Cahul. Urmează să fie transmisă toată documentația ce ține de reabilitarea stației de tratare Primăriei m. Cahul, care este beneficiarul proiectului.
Reabilitarea stației este parte componentă a proiectului investițional "Îmbunătățirea serviciilor de apă și canalizare în raionul Cahul", în cadrul Proiectului-pilot "Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova", implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.
Valoarea investiției a constituit cca. 10,8 ml lei, bani oferiți sub formă de grant de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), din numele Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).