Luni 18,
Octombrie 2021
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
Apa – reglează temperatura corpului.

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


26/05/2016 Promovarea modului sănătos de viață - Spartachiada 2016

Promovarea modului sănătos de viață - Spartachiada 2016

În perioada 20-22 mai, Federaţia Sindicatelor  Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale şi Producerii de Mărfuri „Sindindcomservice” a organizat cea de-a XVI-a ediţie anuală a spartachiadei ramurale, cu scopul afirmării unui mod sănătos de viaţă în colectivele de muncă, atragerea membrilor de sindicat în cultura fizică şi sport, propagarea exerciţiilor fizice drept mijloc de fortificare a sănătăţii şi profilaxie a bolilor.

Sărbătoarea sportivă s-a desfăşurat într-un loc pitoresc pe malul r.Nistru, la casa de odihnă „Campingul din Vadul-lui-Vodă”. La eveniment au participat peste 400 de membri de sindicat.

În cadrul competiţiilor sportive, sindicaliștii au concurat la probele: volei, mini fotbal, tenis de masă, sărituri în lungime, tragerea odgonului, darts, șah şi joc de dame.

În baza totalurilor competiţiilor sportive finale ale spartachiadei, echipele care s-au plasat pe locul I, II, III în fiecare probă sportivă și participanţii la probe sportive individuale, au fost decorate cu cupe comemorative, diplome, premii băneşti.

Cu premii speciale au fost menţionaţi echipe sportive: pentru participarea în premieră la competiții ÎM ”Apă-Canal” Cahul, pentru cea mai frumoasă formă sportivă, dorinţa de a învinge, cel mai tînăr sportiv şi sportivul în etate.

Cele mai puternice la volei, mini fotbal, tragerea odgonului, sărituri în lungime, tenis de masă, au fost echipele sportive S.A. „Apă-Canal Chişinău”,  Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”, SA „Termoelectrica”, SA „Tirex-Petrol”,  SA „Servicii comunale Floreşti”.

La probe individuale şah și jocul de dame s-au plasat pe locurile I – III reprezentanţii: S.A. „Apă-Canal Chişinău”, SA  „Termoelectrica”, Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”,   Î.M.S. „Liftservice”, S.A. „Regia Apă-Canal Soroca”,  Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie a Primăriei, Direcţia Generală Locativ-Comunală şi Amenajare m.Chişinău,  Î.M. „Apă-Canal”, Taraclia.