01,
August 2021
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
In ultimii ani nevoia de apă potabilă a crescut de cca. 6 ori?

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


28/01/2016 Comunicat informativ

Comunicat informativ

La data de 25 ianuarie 2016, a avut loc prima şedinţă de discuţii a grupului de lucru cu privire la implimentarea proiectului „Reabilitarea staţiei de tratare a apei potabile din oraşul Cahul”. La discuţii au participat Primarul oraşului Cahul, Dl. Nicolae Dandiş, reprezentanţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud, reprezentanţii antreprenorului care va efectua lucrările – SRL „Izodromgaz”, și reprezentanți ai Î.M. Apa-Canal Cahul.
În cadrul întrevederii a fost pusă în discuţie iniţierea şi stabilirea etapelor de implementare a proiectului „Reabilitarea staţiei de tratare a apei potabile din oraşul Cahul”.
„Acest proiect este unul de interes local avînd o importanţă deosebită pentru toţi locuitorii oraşului Cahul. Trebuie cît mai curînd să iniţiem procesul de efectuare a lucrărilor, astfel încît, cît mai curînd toţi cetăţenii oraşului să poată beneficia de serviciile îmbunătăţite ale Î.M „Apă-Canal” Cahul” a menţionat Edilul oraşului.
În urma şedinţei s-a decis transmiterea obiectului către antreprenorul general „Izodromgaz” în vederea efectuării lucrărilor şi prezentarea lunară a notelor informative cu privire la execuţia lucrărilor, data începerii lucrărilor urmînd să fie stabilită odată cu extinderea acordului de finanţare.
Proiectul „Reabilitarea staţiei de tratare a apei potabile din oraşul Cahul” are o valoare de circa 450,0 mii euro şi este implementat cu suportul financiar al Guvernului Germaniei.