01,
August 2021
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Chestionar
Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
De îndată ce corpul uman pierde 1% din greutate prin deshidratare, apare senzaţia de sete?

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
World Water Day


19/12/2014 Proiect finalizat în cadrul regiei de apă din or. Florești

Proiect finalizat în cadrul regiei de apă din or. Florești Pe data de 19.12.2014, regia de apă din or. Florești a prezentat proiectul implementat in sistemul de apeduct.
La această întâlnire au fost prezenți conducătorii regiilor de apă din toată țara, cât și invitați de peste hotare: din Franța și Rusia.

Proiectul a fost implementat cu scopul de a se micșora pierderile de apă nefacturată. Programul indică zona unde este o scurgere și experții pot începe verificarea acelui sector de apeduct. Proiectul a constat în procurarea contoarelor de clasa C cu modul de transmisie radio, a colectoarelor de date și a programului ce afișează rezultatul pe monitor.

Pentru implementarea proiectului dat întreprinderea a primit un credit 6 500 000 Euro (2167000 Euro – credit BERD, 2167000 Euro – grant BEI, 2167000 Euro –grant FIV).

La această întâlnire au fost prezenți și Șeful-Interimar al I.M. Apa-Canal Cahul - dl Ghețivu Gheorghe, Șeful secției Controlori - dna Oțel Ana și Ing. pe Sisteme Automatizate - Cheptene Roman.