04,
Decembrie 2022
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
Acasă   ›   Info Consumator:

Info Consumator

Aceste pagini au fost create special pentru dumneavoastră. Apa-Canal Cahul vă este în orice moment alături cu informaţii utile atât despre contractarea serviciilor noastre (condiţii de încheiere/ modificare a contractelor, acte necesare, formulare, documente informative) cât şi cu o listă detaliată a celor mai frecvente întrebări despre serviciile noastre.
Ghidul consumatorului Apa-Canal Cahul Ghidul consumatorului Apa-Canal Cahul

» Citeşte mai mult
Factură, tarife şi plata serviciilor Factură, tarife şi plata serviciilor Citiţi mai multe despre factura pentru serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, despre modalităţile de plată a acesteia…

» Citeşte mai mult
Contractul de furnizare şi de prestare servicii de alimentare cu apă şi de canalizare Contractul de furnizare şi de prestare servicii de alimentare cu apă şi de canalizare Furnizarea şi/sau prestarea serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare în or.Cahul si localitatile adiacente se realizează numai pe baza contractului încheiat cu Apa-Canal Cahul. Modalitatea de încheiere şi cuprinsul contractului de furnizare şi/sau prestare a serviciilor de alimentare cu apă şi/sau de canalizare sunt reglementate prin lege.

» Citeşte mai mult
Contract de preluare a apelor uzate vidanjate Contract de preluare a apelor uzate vidanjate Vidanjarea apelor uzate şi/sau evacuarea acestora în reţeaua publică de canalizare poate fi realizată numai de către persoane fizice sau juridice autorizate (« operator economic ») care au încheiat un contract de preluare a apelor uzate vidanjate cu Apa Canal Cahul şi numai cu mijloacele (autospecialele) pentru care le-a fost emis permisul de descărcare a apelor uzate vidanjate.

» Citeşte mai mult
Contractul de lucrări execuţie branşamente/racorduri Contractul de lucrări execuţie branşamente/racorduri Apa-Canal Cahul realizează prin serviciile sale specializate, pe bază de contract, lucrări de execuţie a branşamentelor la reţeaua publică de apă şi/sau a racordurilor la reţeaua publică de canalizare.

» Citeşte mai mult
Rezultatul analizei apei potabile (06.10.2022) Rezultatul analizei apei potabile (06.10.2022)

» Citeşte mai mult
Întrebări utile Întrebări utile Găsiţi aici răspunsurile pentru cele mai frecvente întrebări care ne sunt adresate. Dacă informaţia dorită nu se regăseşte în site, ne puteţi contacta la datele noastre de contact.

» Citeşte mai mult
Adrese utile Adrese utile Apa-Canal Cahul vă pune la dispoziţie datele de contact ale diverselor instituţii, societăţi cărora vă puteţi adresa pentru rezolvarea diverselor solicitări.

» Citeşte mai mult