Luni 25,
Septembrie 2023
Pagina oficială a companiei Apă-Canal Cahul

Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Trimite
Arhiva
ştiaţi că...
Apa reprezintă o resursă – naturală, limitată şi vulnerabilă la poluare.

Agentia de Dezvoltare Regionala Sud
Asociația “Moldova Apă-Canal”
Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul
World Water Day


Acasă   ›   Despre noi   ›   Misiune / Viziune:

Misiune / Viziune


Apa este elementul indispensabil al omului. Apa-Canal Cahul doreşte să-şi servească clienţii cu acest element vital cu o potabilitate ridicată şi cu costuri la nivelul suportabilităţii. 

Vom avea grijă ca apele uzate colectate de noi să devină curate după procesul de epurare, asigurând astfel şanse egale generaţiilor viitoare în ceea ce priveşte resursele naturale de ape.


 M I S I U N E

  • Consolidarea unui operator puternic si renumit pentru calitatea serviciilor furnizate;
  • Edificarea unei companii cu experienta regionala, viabila economic, rentabila financiar, competitiva pe piata serviciilor de profil din tara.

 

V I Z I U N E

  • Viziunea noastra contureaza o companie puternica, caracterizata prin transparenta, calitate si performanta in serviciul public de alimentare cu apa si de canalizare – epurare.
  • Asigurarea serviciilor apreciate calitativ, eficiente cantitativ si responsabile la adresa mediului inconjurator va decurge in conditiile unei reale si permanente preocupari pentru nevoile si doleantele clientilor nostri. Imperativele legii vor contura in continuare cadrul pentru realizarea acestei viziuni.
  • Ne propunem in permanenta sa imbunatatim performantele noastre din punct de vedere managerial, tehnic si financiar pentru a exploata cu eficienta sporita resursele de mediu, materiale si umane in perspectiva unei dezvoltari durabile in sudul Republicii Moldova.